Penyelesaian masalah injap semakan

Semak penggunaan proses akan menghadapi pelbagai isu-isu, artikel ini merupakan pengalaman yang bertahun-tahun kaya pengalaman jurutera, meringkaskan keputusan pemeriksaan itu injap yang berpusat kesilapan yang biasa. Keluli tahan karat skru berharap rakan saya mempunyai rujukan.

Semak penyelesaian masalah adalah: rehat 1 cakera; belakang sederhana 2...

Injap yang rosak do adalah punca: sebelum dan selepas tekanan injap sederhana terletak di baki tetapi antara satu sama lain, "see-saw" Negeri, injap kerusi rentak sering do, sesetengah bahan rapuh (seperti besi, tembaga, dan sebagainya) dibuat injap yang dijalankan telah dipecahkan. Pendekatan pencegahan pam saluran paip keluli tahan karat adalah dengan menggunakan injap bukan kembali menjalankan merupakan.

Refluks media punca: 1 perlabelan kerosakan permukaan; 2 tesepit kekotoran. Membaiki permukaan pengedap dan membuang kekotoran, boleh menghalang backflow.

Dijelaskan di atas berkenaan dengan kesilapan biasa bukan kembali injap dan kaedah pencegahan, boleh sahaja permainan yang merangsang, kegunaan yang praktikal, akan menghadapi kegagalan lain, perlu proaktif dan fleksibel untuk mengelakkan injap kegagalan berlaku, salah satu bahan asas yang biasa prinsip struktur, bahan-bahan dan operasi