Bagi injap Apakah pelbagai bentuk klasifikasi

Injap sehala (injap semak): Tekanan Nominal atau paras tekanan: PN1.0-16.0MPa, kelas ANSI 150-900, JIS10 - 20 K nominal diameter atau berkaliber: DN15 ~ 900, NPS 1/4 ~ sambungan 36: Portland Perancis, kimpalan, diulirkan, soket weld dan suhu berkenaan lain-lain:-196 ℃ ~ 540 ℃ Material badan: WCB, ZG1Cr18Ni9Ti, ZG1Cr18Ni12Mo2Ti, CF8 (304), CF3 (304 L), CF8M (316), CF3M (316 L), Ti. Pemilihan bahan yang berbeza, injap semakan (aetv injap sehala): boleh digunakan secara berasingan untuk air, Wap, minyak, asid nitrik, asid asetik, pengoksidaan sederhana, urea dan media lain.

Injap sehala Lif Formula perlu dipasang di mendatar saluran paip, injap sehala Lif menegak dan injap bawah biasanya dipasang di saluran paip menegak dan aliran sederhana dari bawah ke atas.

Swing check valve pemasangan kedudukan tidak terhad, biasanya dipasang pada paip melintang, tetapi boleh juga dipasang pada paip menegak atau cenderung makan paip.

Memasang injap sehala (injap semak): Bilakah harus memberi perhatian khusus kepada arah aliran sederhana, dan sederhana perlu selaras dengan hala tuju ke arah aliran biasa yang ditunjukkan oleh anak panah di injap badan, sebaliknya ia akan menyekat aliran biasa media. Bawah injap perlu dipasang di bawah paip sedutan pam.

Injap sehala (injap semak): Apabila ditutup, ia akan menghasilkan tekanan air tukul dalam perancangan, akan membawa kepada serius