Tianjin Exxon injap Co., Ltd memberi tumpuan kepada Reka bentuk, membangunkan, pengilangan dan pemasaran pelbagai jenis produk yang digunakan terutamanya dalam industri rawatan air, penjanaan tenaga, minyak & Gas, penapisan Petroleum, kimia & petrokimia, dan kertas & pulpa injap. Kami menawarkan pelbagai rekabentuk dan saiz getah dibarisi sepusat Butterfly injap, berdaya tahan duduk pintu injap dan lembut duduk dua plat periksa injap untuk memenuhi keperluan anda. Kami ingin membantu anda memilih gaya betul injap mengikut syarat-syarat proses dan keperluan sistem injap.
Syarikat kami telah berdaftar dana sebanyak 10,000,000 RMB dan memiliki reka bentuk berbantukan komputer yang komprehensif sistem dan canggih komputer dijual peralatan dalam pengeluaran, pemprosesan dan ujian. Kami dengan tegas adalah mengikut sistem kualiti Antarabangsa ISO9001 standard pengeluaran. Produk kami lulus ujian sistem kawalan kualiti CE.
Kami pakar dalam lembut injap rama-rama yang ditutup dan pintu injap jenis wafer, flange jenis dan jenis groove, yang secara meluas digunakan dalam petroleum, kimia, gas asli, makanan, bekalan air dan lain-lain kawasan perindustrian.
Injap EXXON amatlah dihargai di rumah dan di luar negara. Walaupun terdapat satu persaingan sengit dalam pasaran pada masa kini, EXXON mendapat sebuah pembangunan yang stabil dan cekap dipandu oleh kami menguruskan prinsip, yang adalah, dipandu oleh Sains dan teknologi, dijamin oleh kualiti, berpegang kepada keikhlasan dan sasaran pada perkhidmatan cemerlang...
Kami berterusan dalam mengejar kecemerlangan, berusaha untuk membina jenama EXXON. Usaha akan dibuat untuk mencapai kemajuan dan pembangunan dengan semua anda dan mencipta masa depan yang lebih baik yang biasa.